dimarts, d’abril 22

setmana Castellera cap de setmana de ruta

Molta festa per una sola setmana, imginéu-vos-ho que em tingut que declinar la invitació a la festa del dilluns de l'hosteleria. Anem a pams!


Dimarts 22 d'abril PREDIADA MARRACA!

a l'EPAP, (exercit popular d'alliberament dels plàstics) la pre-diada consisteix en que cada marraco presenta un mini espectacle, escala en hi-fi o com li vulgueu dir, l'important és riure!
a les 23:ooh fins que s'acabi!!


Dimecres 23 d'abril: Assaig de Diada!
Al local de castellers de Lleida, un assaig multitudinari on tothom és benvingut i servirà de gran ajuda per fer les proves necessàries per la diada de dijous! Al acaba pica-pica per tothom!!


Dijous 24 d'abril: La gran diada i festa de la UdL

Dia carregat d'energia només de veure'l, al matí pedalada, dinar, etc. Després a les 19h Actuació Marraca amb totes les colles castellers universitàries existents: Pataqués, Xoriguers, Ganàpies i Arreplegats!! Aquí també és molt important la participació de totes les fruites per fer pinya!!!
Després gimacana i tal i qual, i actuació del grup Tremendos i unaltre que no recordo,
Tot se farà al campus de Cap pont de lleida.


Divendres si estam vius del dijous: Fira medieval a Montblanc
Dins la fira medieval de Montblanc la festa ja comença lo divendres: concert de la Pegatina i Skatacrak al desè aniversari de la Dracum nocte. Tot un festival


Dissabte 26 d'abril: trobada d'hereus i pubilles del 2005 a Balsareny i després a Navàs de concert, un altre cop a veure Gossos!! tothom està convidat (si paga 10€) una festa de poble molt recomanable organitzada pel jovent!!


Diumenge 27 d'abril: Actuació a Cerdanyola amb castellers de lleida.....potser no hi arribem però aquesta és la intenció!





CRÒNICA DE LA SETMANA: ESTEM VIUS!!!!!!!!!!!!!!!

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!