divendres, d’agost 24

Festa major d'Alcarràs

Cada dia és una bon dia per anar de festa major, i més si durant la setmana has estat malalt o l'undemà no has de collir fruita.
Era un dia amb moltes opcions a triar, (veure calendari) i clar arribats a aquest punt havien de descartar, voliem anar a Cervera però com que un membre de PeresiPomes l'undemà sí que cullie...pos al final vàrem fer cap a Alcarràs.
Primer vam fer una visiteta als nostres amics els Castellers de LLeida, que des d'aquí fai extensiva la seua crida a que vos apunteu als Castellers de lleida, que pel dia de Sant Miquel (festes de lleida) volen fer una torre de vuit, això vol dir que nicisitaran molta gent. Així que los dimarts i divendres si no tiniu res a fer entre les deu i los dotze de la nit aneu al local dels castellers (que pare per allí al casc antic) i sireu ben acollits!(dieu que viniu de part de peres ipomes que sempre quede bé.)

Weno un cop feta la propaganda, seguixo. Després del sopar al local de castellers mos dicidirem per anar cap a Alcarràs, perque ves...ere lo que quedae més aprop...i weno nant cap a alcarràs vam intentar col.laborar en l'obra social de la Caixa, però no va poder ser:
Resulta que anaem per la carretera i allò que veus llums i dius: "usti lo mossos" i weno hi havia moltes llums...i en veus un d'allí que pareix que te vulgo fer parar, tu vas afluixant poc a poc, i llavòntes començar a moure la llumet, tu près per l'excès de confiança del mosso pensa.."ah ja m'haurà vis la cara de bon nen i vol que tiri..." això que comences a accelarar i comencen a sortir llums de colorets d'allò els mossos, i tu penses: "ves potser tanta tanta confiança no hi havia" i weno....frenes de cop, al mateix frenar intentes aportar-te lo mosso, però no, no pots col.laborar en l'obra social. Així que bufes, no dones positiu i siguixes de festa cap a Alcarràs.

Weno un cop arribats a Alcarràs pos lo típic un beure a cada penya, feien concert de los discípulos de Otília que pobre catant busque algú que li fagi companyia quan baixa al concert amb el públic.
Després més festa per allí les penyes, molta gent, bon ambient, molt beure i bona companyia, i weno que al final en tantes coses a les set i quart arribes a casa, i a les set i mija de peus que has d'anar a cullir pomes.....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

des de castellers de Lleida moltes gràcies per la propaganda! avere si així algú s'anime... i els dimarts també n'hi ha d'assaig!!

ben explicat lo dels mossos, m'acabo de partir. en el moment vai patir pq entre q no portae cinturó i pensae que donaries positiu...

un petonet a peres i pomes

Anònim ha dit...

uixxxxx....ki deu ser akest anonim???jeje

joanet

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!