dissabte, de juliol 21

muguruza i kinky beat a mataró

Ufff quina crònica més llarga hauria d'esplicar...no pel concert en sí, sino per la prèvia...
Haviem de sortir en lo típic regional que te porta cap a Barcelona a mitja tarda...però ves....lo temps(i no parlem del temps meteoròlogic sino aquell que rode en un rellotge) mos va fer una malapassada i just quan havia de parar...ell va continuar rodant, fet que va provocar que perdèssim lo tren, però rollo película: corrent per l'estació, arribes al tren... i just se fike en marxa i el segurata de via mos diu que no, que "no se puede parar el tren" corrent cap a l'altre via que hi havia l'altre regional que sortia dos minuts més tard....arribem i otra vez la misma situació..

molt suats.....anem a "Informació/información" i una sinyora de verd mos diu que hauriem d'agafar un Talgo...que sino arribem a barcelona ales onze de la nit.....això que weno fent ús dels diner que teniem previstos pel sopar comprem dos bitllets de talgo** ara un cop a dins bé, al bar (a mirar que tot ere molt car) en assientos bons....bé bé.
weno un cop a Barcelona mos nanem cap a casa la sinyora valenciana que ja que haviem perdut el pressupost pel sopar, ella molt amablement mos invitar a sopar a ca seua.
Però buf quina feinada per arribar a casa....que si el metro que si ara colat, ara pregunta, ara truca.......una feinada.....total que arribem antes que la valenciana, i per fer temps pos mos fiquem a xarrar en unes padrines que asperaven entrar a missa. Després de 22 minuts (de rellotge) de parlar en elles, acabem en què els hi enviarem una caixa de peresipomes, i la sinyora padrina mos invita a dormir a casa seua...
Bé cap al sopar, típic sopar d'un pis d'estudiants...i després cap al concierto a mataró.
El muguruza com sempre al seu nivell, i la kinky beat també després un dj's d'estos moderns que lo mugurusa va tornar a pujar a l'escenari.... al final a dormir al Local dels Capgrossos de mataró.
L'undemà un cap a Seva a les vuit del matí i l'altre cap a lleida otra ves que toca dinar familiar, sense fer gaire siroll, per si acàs, i fins la següent.**aquest pas ens l'haguessim pogut estalviar perque no va passar el revisor....

dilluns, de juliol 16

Bacanal a Guissona

Directament de Sant Celoni mos n'anem cap a Guissona que fan la Bacanal, una festa a la Romana.
Sols dos paraules per descriure la bacanal "una festa com Déu mane!"**
Doncs això lo que afegeixo ara son detalls, per corroborar-ho.
  • Barra lliure durant tota la nit.
  • Picaderum: edifici desintinat pos com diu la paraula a picar.
  • Barra lliure durant tota la nit.
  • Tot el poble (major de setze anys) està allà.
  • barra lliure durant tota la nit.
  • Xiquetes molt simpàtiques i sense possiblitat de que hom vagi a la presó.
  • Barra lliure durant tota la nit.
  • Gent disposada a invitar-te a beure, encara que no la coneixos de res.
  • Barra lliure durant tota la nit.
  • Concurs de petons.

Doncs això és la bacanal, weno també dir que és una festa molt arraigada a Guissona, que TOTA la gent se difrasa de romà o romana, fan música en directe, etc.
En definitiva una festa que val molt la pena anar.
(foto de bondematí, per acabar-ho de corroborar)
Hi ha fotos en un dels enllaços on és veu els efectes secundaris d'allò de "barra lliure durant tota la nit"
(fotos)
**de petit me deien que les matemàtiques no eren lo meu fort

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!