diumenge, de setembre 9

TOT ENLLESTIT A LA FIRA DE TEATRE A TÀRREGA

Ja ha passat Tàrrega, i buf què bé! hem decidit que l'any vinent haurem d'actuar-hi. Ja anirem donant detalls, però ja tenim pensat alguna coseta.
Podriem dir que aquestos dies hem fet un intensiu de teatre i ara podem estar ja casi un any sense ja que ja hem fet lo cupo. 18 hores de teatre consecutives, (inclos quan estàvem menjant) donen per veure moltes coses!! hem rigut, ens hem aborrit, hem intentat dormir, i com no hem conegut molta gent interessant! (si ets sents aludit/a pots deixar un comentari, sino tambe el pots deixar ee) Fer una mencio especial, sense menysprear l'altra gent que vàrem conèixer al bar de "la cuina de sempre", un bar molt bé, tipic negoci familiar on treballen mare, filla i algun altre familiar mes. Doncs bé si mai aneu aquell bar pregunteu per Peres i Pomes, o sino mireu la direcció que hi ha al final de la pancarta de les ofertes del dia!
Be ho dixarem aquí ja que podriem anrollar-mos molt però ves...és dumenge....tinc son...bé, weno també mencionar no a Tarrega sino avui dumenge el Debut de la Colla Margeners de Guissona!!! avui gran actuació amb tres castells de sis!! deunido, mos hem anat a dinar allí i després em jugat un ratet a l'aigua fins que hem acabat ben xops, i després a desmontar les tendes i a dormir! aixi que....boranit!

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!