diumenge, de juliol 13

San Fermin

Ja tenim una assignatura menos!

Enguany hi havíem d'anar com fos, i amb totes les peripècies possibles, canvi de turno, canvi de cotxe, canvi de ruta, canvi de companys de viatge, vam arribar a Pamplona lo divendres nit!

Pels que ja hi heu nat ja sabeu lo que és: alcohol alcohol, i de tan en tan alcohol! tots estan contents per allà dalt, los guiris, los amos del restaurant, los pamplonicos, los catalans!
Pel que fa a la delegació peresipomes també estaem molt contents, lo primer dia no sabem com vam acabar dins la plaça de toros quan hi havia la vaquilla i després a dormir al bajero de la sinyora Amaia. Una bona dormideta i tornem'hi que no ha estat res!
Un cop despertat cap al punt de trobada dels Sanfermins i no parlem de l'estafeta, sino de El Corte Inglès. Veure per creure, tothom mangant per allà; imagineu-vos que al sortir encara teniem remordiments de conciència de no haver mangat prou...després, sense voler, vam anar a fer un volt turístic per pamplona, i sense voler vam agafar un bus, mos vam saltar la parada, i després l'autobusero a l'última parada mos va fer baixar, perque deie que feiem mucho ruido... però weno, vam haver d'esperar al següent autobusero i allí sí que va ser una festa, en les amaies, les galletes plenes de beure i els grans càntics que feie tot el bus!

Per la nit festa per aquí festa per allà fins arribar a les 11 del matí, hora oficial per anar a dormir, i aquest cop vam anar a l'estació d'autobusos, l'hotel municipal on tothom hi dorm, i allí dins vam montar a la tenda i a dormir!

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!