dissabte, d’agost 25

Aquelarre

otra vez amb la furgo, i aquest cop en radio i tot!!
bé com suposo que ja haureu vis hem fet molts vidios, i ara lego crearem los canal PERESIPOMES al youtube, de mentres aquí vos en dixo algun vidio (un segon que lo busco)ja està buscat

weno com és pot veure aquest cop sí la furgoneta anava ben plena!(que recordem que encara no te nom....i hi ha el concurs en joc.........)
Pel que fa a la festa, tiniem intenció de vendre bocates ja que és una cosa que encara no hem fet, i clar en esta vida ja ho diuen que s'ha de probar de tot, però resulta que la mare no va encomanar les 50 baguettes a Cal Mestret i allavòntes no tiniem pà...així que ho vam dixar còrrer.
Vam arribar a Cervera a l'horabaixa, i vàrem anar a montar les quexules, i ooh què xules al montar-se, potser vam fer un vidio i tot, (ja le trobat)però no m'anrecordo ara. Weno després vam enfilar cap a la Vila de Cerva molt d'ambient los carrer a rebosar de gent, moltes xiquetes majes, i weno na fent per allò.
Van fer concert de la Gossa Sorda, mos vam trobar en Manel bona persona, i la gent de Iesso, després destacar un dels millors actes que és la correguda del mascle Cabró. Explico:
Una plaça arrebossada de gent, a les quatre del matí, i penja una polla que te els ous a dalt, per la polla d'unes dimensions una miqueteta més grans que la de hom, (aprox. 2m de llarg i mig de diàmetre) surt una especimen que està format suposadament per aigua i com una mena de xampú, val a dir que és una cosa que al principi fa com una mica de mania, però posteriorment dona com una recalenton al cosa a l'asbarriar-li a d'altres persones.
bé, després de la ruixada del Mascle Cabró van fer los Strombers en concierto, va està bé, i després enfilant cap a casa mos vam trobar Lo Violo, que ere un home molt motivat i què ho feie molt bé i que tocava una viola, i weno allí jugant al corro de la patata però a ritme del Violo i va està bé, destacar també que hi havia la xiketa del cabell curt i la seua amiga que la setmana que ve si anem a les Borges de festa major monanirem a dormir a casa seua (o fico per que ho sàpigon)
i weno després enfilar cap a la tenda una feinada, sort d'un xic de rastes que mos va il.luminar el camino. I weno a la tenda...

De lo diumenge i La Culet i la seua amiga ja en parlaré a l'altre que sino se fa molt llarg i la gent no llegeix...

divendres, d’agost 24

Festa major d'Alcarràs

Cada dia és una bon dia per anar de festa major, i més si durant la setmana has estat malalt o l'undemà no has de collir fruita.
Era un dia amb moltes opcions a triar, (veure calendari) i clar arribats a aquest punt havien de descartar, voliem anar a Cervera però com que un membre de PeresiPomes l'undemà sí que cullie...pos al final vàrem fer cap a Alcarràs.
Primer vam fer una visiteta als nostres amics els Castellers de LLeida, que des d'aquí fai extensiva la seua crida a que vos apunteu als Castellers de lleida, que pel dia de Sant Miquel (festes de lleida) volen fer una torre de vuit, això vol dir que nicisitaran molta gent. Així que los dimarts i divendres si no tiniu res a fer entre les deu i los dotze de la nit aneu al local dels castellers (que pare per allí al casc antic) i sireu ben acollits!(dieu que viniu de part de peres ipomes que sempre quede bé.)

Weno un cop feta la propaganda, seguixo. Després del sopar al local de castellers mos dicidirem per anar cap a Alcarràs, perque ves...ere lo que quedae més aprop...i weno nant cap a alcarràs vam intentar col.laborar en l'obra social de la Caixa, però no va poder ser:
Resulta que anaem per la carretera i allò que veus llums i dius: "usti lo mossos" i weno hi havia moltes llums...i en veus un d'allí que pareix que te vulgo fer parar, tu vas afluixant poc a poc, i llavòntes començar a moure la llumet, tu près per l'excès de confiança del mosso pensa.."ah ja m'haurà vis la cara de bon nen i vol que tiri..." això que comences a accelarar i comencen a sortir llums de colorets d'allò els mossos, i tu penses: "ves potser tanta tanta confiança no hi havia" i weno....frenes de cop, al mateix frenar intentes aportar-te lo mosso, però no, no pots col.laborar en l'obra social. Així que bufes, no dones positiu i siguixes de festa cap a Alcarràs.

Weno un cop arribats a Alcarràs pos lo típic un beure a cada penya, feien concert de los discípulos de Otília que pobre catant busque algú que li fagi companyia quan baixa al concert amb el públic.
Després més festa per allí les penyes, molta gent, bon ambient, molt beure i bona companyia, i weno que al final en tantes coses a les set i quart arribes a casa, i a les set i mija de peus que has d'anar a cullir pomes.....

dijous, d’agost 23

DEMÀ, (posposat a diumenge dia 26 d'agost) ENS EN ANEM A COSTA CARIBE!!!!!!!!!!! SI VOLEU VENIR FIQUEU-VOS EN CONTACTE AMB PERES I POMES QUE LA FURGO ÉS GROSSA i tenim molts 2x1= ENTRADA 10€!!

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!