divendres, de juliol 13

Acampada Jove

Un dia difícil per peresipomes...
Gairebé obligats a anar vam assistir a l'acte multidunari organitzat per les JERC (també coneguts com jerquis.)

L'equip complet de peres i pomes sols va anar divendres (encara que un membre del grup ja hi voltava des de dijous)
L'acampada jove per la gent que no ho sàpigue és una especie de festival de música que se fa a Sant Celoni. Normalment te pots trobar quatre tipus de persones (no ens agrada ficar etiquetes però ves..)
  1. El primer podriem parlar dels malanomenats Jerquis, és una especimen format per dos subapartats, el primer son els militants de Jerc, que asperen en impaciència que arribi aquest dia, i l'altre subapartat son els podriem dir...aprofitats, gent que no és de jerc perque hi te amics, que porta la pulsera per poder entrar gratis, (el que no acostuma a saber aquest especimen és que li toca treballar unes 4 hores diàries en horari de concert).
  2. Seguidament estaria l'especimen guai-indepe-xulo-barcelona. Bé és una especiment difícil de definir. No sol passar dels 17 anys, l'acampada jove acostuma a ser una dels primers dies que passa fora de casa sense als pares, te les hormones a flor de pell, i avui li toca ser indepe. I acostuma a ser de la capital. Doncs bé sumats totes aquestes característiques surt l'espècie més abundant que vos podeu trobar per l'acampada jove. Segur que els qui hi vau anar en vau conèixer algun.
  3. Després estan els radicals, es tracte de persones que sempre seran més radicals que tu. Facis els que fasin ells hauran fet o faran quelcom que sigui més que tu. Son capaços d'anar cridant per les places de Sant Celoni, " A mi me la pele la independència, qui és jerki que li foto un patac d'òsties" i al cap de cinc minuts de no obtenir resposta i sentir alguns que parlaven entre ells seguir amb "tu! què tens algun problema què te foto una òstia" per seguidament marxar.
  4. Si tens sort potser podrà trobar alguna persona que no estigui entre aquest tres grups, però bé, dins l'acampada jove una cosa difícil d'aconseguir, però no impossible!
També ens ha cridat l'atenció de les jerc és les seus incoherències en los lemes i tal...prediquen independència i socialisme, quan veus a tots els malanomentats jerquis en les seues comoditats com dutxes en aigua calenta, wc diferenciats de la resta de la gent, hi ha una frase molt bona, que tot i que sigui de la biblia, no els hi niria malament posar-la en
pràctica: predica amb l'exemple.

*Aquesta article no ha volgut finjir la sensebilitat de cap jerki, sabem que n'hi ha de que no compleix les caracterísitques esmentades anteriorment, sort que coneixem al Folguera.

diumenge, de juliol 8

Transegre

La transegre pals qui no ho sàpigon és una baixada en "barca" que és fa pel riu Segre a l'altura de Camarassa fins a Balaguer en dos trams. Doncs bé en una cita tant important no podíem faltar.
l'equip Peresipomes, aquesta vegada acompanyats de la tripulació marraca vam contruir una cosa que flotava per abansar per les aigües del riu segre. Dos dies de durs treballs per fer els acabats però al final va quedar una bona andròmina.
La festa en sí està molt bé, perque comença ja a dalt de la barca. Aproximadament 275,3 embarcacions, cadascuna en la seua tripulació (aprox 3256,7 persones) i cada tripulació en la seua cerveseta (aproximadament 7453,2 llaunes de xibeca 6430,9 llaunes de cervesa i 2,0 de voll-damm) doncs bé tots baixant alhora pel riu segre, un gran festival dins de l'aigua, algun portaven música i tot dalt de la barca. Naltros com no podia faltar vam fer un pilar dalt de la barca (ver diario Segre pàgina 35) entre altres coses!
Per la nit festival en hotel cochambre i unaltre grup cuyo nombre no recuerdo, i weno per les tendes també un bon festival ( no entrarem en detalls)
L'undemà de bondematí a les deu diana i a fer la segona etapa, més curteta i amb més corrent, però vam arribar tots sans i estalvis, alguns remaren més que d'altres però un bon final.
A l'arribada a Balaguer com no podia ser d'altre forma vam desplegar la pancarta "Abraçades Gratis" i vàrem anar a donar una forta abraçada al presentador de la cursa i a la seua acompanyant!
i això és tot, weno també dir que ja tinim una mare que mos va convidar a dormir i a minjar paella per l'any qui bé!!
després de tot un bon dinar amb la representació dels senyor de los anillos inclosa, algun dia potser ho penjarem al youtube!!

per anar fent boca aquí dixo el link del fòrum marraco: (Link)

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!