dissabte, d’agost 18

Primer fracàs de Peres i pomes

Ja vam començar la nit estranyar havent de parar a Sopar a Bellpuig pagant-nos el sopar nosaltres (cosa que no ens sap gens de greu però....que trobem rar)
Vam anar cap a Maldà i bé la intenció ere anar postriorment cap a Passanant, però degut potser al beure que portàvem, potser a les sinyoretes que venien els tickets, potser a les files de cotxes que no paraven de crèixer, degut potser a tu que llegeixes a això i que voltaves per allí....doncs vam decidir quedar-mos.
I bé com sempre otra vez los cochambre (gairebé no els hem vist aquest istiu) i weno pos molt bé l'ambient quan se comença a fer tard busquem casa, però primer fracàs, UNA MARE NO ENS DEIXA ANAR A DORMIR A CALA SEUA FILLA. Malgrat tenir el vist-i-plau del pare i la filla...ves per on a la mare no li va semblar gaire bé, però no res, la filla per demanar discúlpes ens va donar dos tickets de beure, menos és res...
doncs bé, després vam conèixer algunes altres cases però no eren pròximes a l'aldea de Maldà i s'havia d'agafar el cotxe, i això a naltros....no ens va gaire...així que vam continuar la recerca. fins que vam trobar dos mosses, que anàvem bé fins que vam descobrir que no coneixien al cobi...bé arribats a les sis i pico del matí i sense trobar res...vam decidir anar a dormir en les xiketes que no coneixien el cobi...però alegant motius de tietes i posteriorment afegir que els sabia molt greu.............................vam haver d'anar a dormir al cotxe....
Vam concloure que ja tiniem lo Primer fracàs de Peres i pomes. No hem aprés cap lecció però weno, bé ens ho vam passar eeh!

diumenge, d’agost 12

Estreno de la Furgo

La furgo ja està estrenada oficialment per PERESIPOMES!!!
bé donat que hi ha moltes coses a explicar, faré una crònica breu, i més tard algun dia que no astiga cansat una de més llargueta en més detallets ;)


Hora de Partida del centre d'operacions Peres i Pomes 22:00h
Tripulants a la furgo: 3 (si vam començar fluixos pero...)
Destí: Iesso (Guissona)

bé com he dit que siria breu n'abansare un poquet més....
Arribem tard a Guissona en los sopar dels cusins Cama.
Més tard en la furgoneta ara ja sí cargada i per camins m'onanem a Sedó a veure los tremendos i the comapanys (sí son los mateixos, però se canvien la samarreta)
Allí fem el primer sorteig en Directe d'una caixa de Pomes i Peres venen tires (dos tires 1€)que li va tocar a un tal David de per allà dalt a Sedó, des d'aquí donem Gràcies a tothom que va comprar i a tothom que ens va ajudar a vendre tires.
Afegir també que els 40 i pico euros de benefici, és van emplear 20 per donar de beure a la furgo i 20 i pico per donar a beure a naltros i amics!

Weno la festa va acabar bé, per casualitats del a vida vam anar a dormir a casa d'una noia que no coneixiem de res... (la feinada va ser a l'undemà al matí perque els pares no mos veiessin a l'abandonar la casa.) i bé més tard vam anar a una aldea cercana a "l'actuació" dels castellers de Guissona, que weno per ser que porten tres mesos sols no està mal els castells que ja comencen a fer.

Ja a les tres i algo (tard com sempre) vam arribar a dinar a la Mansión de Cal Capellades de Ponts i alli mos van donar minjar i aquestes coses, des d'aquí agraïr també a la família capellades i amics, i molt especialment al pare i la mare, que tot i que no hi vam poder parlar gaire ja pareixien molt simpàtics, no patiu que tornarem!

(uf sort que he dit que aquesta siria la curta ee i encara me quede les inundacions a cal cavall)


Weno pos com ja e anticipat després mos vam anar a montar cavall( weno aquesta ere l'intenció.)

doncs bé després de tardar lo que se pot tardar a trobar una persona que no sas al poble que està, amb la cobertura del mòbil que no hi ere i amb la furgo amunt furgo avall...vam anar a montar cavalls...bé allí....és que casi bé no calen paraules, sols veien les fotos...ja n'hi haurie prou...però weno...com que les fotos encà no estan...dixem-ho en què anant a montar cavall vam tenir que agafar un raspall perquè se mos inundae la casa de Can Cavall....

weno després de una hora de fer nar los raspalls mos vam anar cap a casa, sense haver montat a cavall, però tot i això fent una valoració positiva de l'estreno de la furgo, que per cert encara no te nom...


fotoss xuless

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!