diumenge, de desembre 30

tomb per Euskadi ( IIa part)

I un altre cop a Euskadi!!

primer voliem agrair a tota la gent que mos va facilitar transport quan vam fer la crida pel Raco catala, peres i pomes funciona!!! despres particularment a en Guillem i tota la resa de l'Aleixar i los poblets de per alla!
La cronica:

Sembla que los viatges a Euskal herria comencen a l'estacio de servei de l'autovia. Aixi que a les vuit del mati (be a les vuit i 20 minuts) alli estavem. Com sempre tard, i la gent del autobus ja esperant-nos. Pero wneo tot i les inicials timides males cares, no va fer que al final del viatge ja tots sapiguessim qui eren Peresipomes, fins i tot vam fer algunes inscripcions al club de peres i pomes (per cert encara no hem iniciat el club de fruites peres i pomes estem passant la informacio a ordinador i ja enviarem los correus)
Un cop arribats a Bilbo, ruta por las siete calles, que tot i esta al migdia ja estaen plenes de catalans. Alli en un balco vam deixar el sac de dormir, si mai aneu per la siete calles al carrer....be ja no m'anrecordo, pero alli esta un sac de dormir roig, per la posterioritat.

Despres mos vam veure involucrat en un concert d'aquestos bascos que no s'anten res pero son molt divertits! i weno despres cap a la manifestacio. tot ple de catalans, alli mos vam fer amics de los diables de Sant Celoni.
Despres cap a l'esperat concert, pero antes a buscar les entrades a cal Basco, (gracies per reservar-nos les entrades) i weno cap a la Catadral.
Sols los cinc primers minuts, per aquestos moments ja valia pagar i fer tot lo viatge, un ambient molt bonic. mos vam atansar fins a la graderia baixa d'un gol saltant valles. i alli estaem tots barrejats, bascos i catalans amb un sol objectiu, ere igual el resultat! un empat i tots contents.

mes tard cap al concert fent la parada de rigor per sopar uns pinxos i cap a betagarri.
un concert amb moooolta gent, i que finalment obtem per obrir-nos pas amb una carrtilla i alli estem a primera fila...
be despres el transcurs de la nit com es habitual i ara ja ens situem a les vuit del mati a l'estacio de busos de Bilbo.....

ens quedem dormits alli, pero no, no ens quedem suficient dormits per perdre el bus....alli esperen i cap a Iruña on en teoria mos aspere la cusina madalena


us dixem amb dos vidios de com vam acabar a irunya...entre tant esperar la cusina....pos mira, algo haviem de fer aixi que en ves de cronica hi ha vidios:

la segona part:


la primera part:

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!