diumenge, d’agost 26

Tornada de l'aquelarre, festa de l'espuma

Tornant de l'aquelarre en la furgoneta cargada amb nou persones!!!
Un viatge molt emotiu, tots dormint, però quan no ho feien és pot veure com cantàvem el lolipop (anar al youtube i ficar "peresipomes" i segur que vos surt algun vidio dels que vam grabar.)

Posterioment vam descargar un poc la furgo i la Culet se va quedar en naltros i mos varem anar a dinar al tastapans. allí les típiques bromes possibles en un cameraro que se deie Ventura, que si Ventu, que si Vengoyo, al final li vam donar la web (si ets tu Ventu envia-mos un correu!!) i weno després cap a les cinc vam dixar la Culet a casa seua i va venir lo moment especial de la tarde, Gran Festaa de l'espuma al barri de Balàfia, en teoria anàvem a fer pinya en los castellers, però com vam arribar abans feien un mica de festa de l'espuma i pos weno, vam aprofitar i els nens van jugar com naltros dins de l'espuma: fent curses, intentant fent àngels, fent-nos pintinats molt xulos etc, va estar bé. Després la llàstima va ser que no vam poder fer pinya perque estàvem xops.
WEno i ara avere si pengem alguna foto!

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!