diumenge, de juliol 27

Bràfim

Tal i com es va decidir a l'enquesta, aquest cap de setmana tocava Bràfim!!
Vam marxar de casa per allà a dos quarts de nou i vam arribar a Bràfim per allà a les dos de la nit, no és que estigui tant lluny, però entre parar a sopar a cala Palometa, perdrens dos o tres vegades, i veure els camins de l'alt camp, no vam poder arribar abans.
Vam arribar i la festa ja estava montada, l'orquestra de mitjanit ja sonava i la gent ja anava borratxa, és per això que vam decidir començar en whisky, per poder agafar el ritme del joc.
A bràfim un poble d'una 700 habitants, però que el dia de la festa major és multipliquen per molts! Una festa major típica d'estiu, de poble petit on tothom és coneix tothom i on se fan aquelles bestiades que se recorden durant tot l'any, però la singularitat de la festa no arriba fins les 8 del matí!!

Parlem dels rucs! Puntualment a les vuit com si d'un encierro se tractès avien mitja dotzena de rucs en un camp, i au a montar-los!!! Una espècie de sant fermins, però a la Brafim! molt divertit!

Un cop montat lo burro i haver de baixar d'envell perquè ja mos dien abuson... vam anar cap a la Selva del Camp, allí mos asperaen per anar a dormir! que ja que la gent de Bràfim no mos va voler convidar! pos vam haver d'anar cap allà!

Avere si mos envieu les fotos montant lo ruc, de festa, o d'on sigon a: peresipomes@peresipomes.cat

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!