dissabte, de juliol 28

Banda Bassotti + Orquesta de mitjanit + Platgeta

Un cap de setmana podríem considerar de plena època d'istiu.
Primer cap a el morell on feien concert de banda bassotti i orquestra de mitjanit. Allí comencem la promocció de la web amb uns "post id" (aquell paper habitualment de colorets que te a la part de dalt una mica de pega per anganxar) i en susodichos post id anem informant a la gent de la web (si ets una d'aquestes persones pots escriure un correu a peresipomes@gmail.com) també trobem una manera molt útil de gastar els postid és donant números a la gent que volia anar al water durant el concert ( quina casualitat que en estos waters sols hi van xiquetes...) i vet aquí potser perquè al concert hi hava tan de mosso suelto.

Doncs bé això pel que fa al concert, després vam anar cap a cambrils on havien fet una festa també xula...però, clar això de partir-nos encarar no ho portem gaire bé... vam arribar-hi després de perdrens com no podia ser difernet al morell (és impossible sortir del poble sense antes fer-hi una visita...) i bé vam arrivar a cambrils per allí a les sis o set.......un ratet per allí i després a dormir a Ca el palet (coneguda ca el palet ja que tot cuan dic tot es tot esta fet de palets de fusta pero mu b tot) es de la Marina, (també la podem conèixer com melons), que mos va acullir molt amablament al seu cuchitril.
i l'undemà a mig matí cap a casa que toque dinar familiar

Aquí una foto de l'amanecer que vam veure quan estàvem a Cambrils
P.D: és que quan estàvem a la platgeta no tiniem càmera i ves...hem agafat una foto similar a les vistes d'aquell moment

divendres, de juliol 27

Horta Rock

Com ja va sent habitual abans que arribi l'agost i tota la saturació de festes i concert toque l'Horta Rock.
Enguany no vam poder anar als pallasos i xocolatada per motius de feina...però bé, la nit de divendres va està entretinguda. Van tocar los pastoret's rock que encà fan lo mateix repertori de la pastoreta caterina i també fan lo del "hey"
Pos weno un divendres de pas ja que l'undemà a les set començàvem a treballar....llàstima que la gent que hi havia no coneix el cobi...però bé, un aprobat com sempre a l'hortarock!!

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!