dilluns, de maig 26

La patum

I la patum com ha de ser, és la millor festa del mon sencer.

Un altre cap de setmana rondant per tot Catalunya, aquest cop primer al camp nou al partit de la selecció i després a la ciutat de Berga.

Vam començar lo dissabte de ben d'hora al dematí cap a Barcelona, allí hi havia les xiquetes dels gomets i la seua tata, que mos volien fer menjar per dinar un plat de pasta precocida d'aquelles. Peres i pomes mos vam ficar a la cuina i vam fer, com se pot comprobar en los vidios, fotos, un gran àpat!
Després mos vam anar cap al camp nou. Allí ja feie rato que mos asperaen los de la plataforma pro-seleccions, que mos van donar entrades a cadascun, a canvi de repatir diàries!
I al arribar sorpresa! lo sinyó miquel del roig ja estava amb la guitarra!! que si la farola, lo chikichiki, i és lo que miquel ho toca tot!!
Allí junt al concert cal fer especial menció a la gent de www.rocaguinarda.cat que mos van regalar una barretina, des d'aquí aprofitem per fer propaganda de la seua web i la seua barretina que a l'istiu anirà molt bé per collir peres i pomes.
I bé després dels diaris i tal i qual, cap al partit. Un partit fred, comparat en lo que són els partit de catalunya, sort dels argentinos que mos van animar molt! i un cop acabat lo partit, cap a Berga, en lo milloret de cada casa present, en Zalo Ganàpia, i n'Aram Samsam Xoriguer amb lo seu patrol, la xiqueta roplegada al partit i la sinyora Ro
Un viatge llarg, on vam aprofitar per dins de pobles que potser no hi calia passar, fer el viatge més amè fent trams nudistes, converses entre cotxe i cotxe, però bé! Arribem a Berga i allí ja mos asperae la sinyora Palometa! que més o menys dificultós la vam trobar i au cap al passa carrers!
com sempre molta gent a la plaça, i al punt per saltar els tirabols!
Un cap acabat lo passa-carrers vam anar al concert d'obrint pas i skandol públic, que va està bé, però l'escena de la nit la van protagonitza una parelleta anònima. Explicarem la situació: a la gespa d'allà berga nosaltres bebent barreja, que si una copeta de la vall del veta, i quan ja mos anaem al costadet hi havia una parelleta revolcant-se pel cèsped. Tot va començar amb un simple aplaudiment a la parelleta, i al beure que no feien cap pas, un altre aplaudiment, uns càntics, i com que encara no reaccionaven vam haver d'acabar fent pilons damunt seu!
Fins a cinc pilons vam haver de fer, i com que encara seguien pegant-se el lote vam deixar. Això sí amb un fort aplaudiment junt amb tota la gent que s'havia unit!

Bé després concert tal i qual, barraques, i després cap a Cala palometa! com ficar set persones en tres metres quadrats. bé no cal explicar detalls... saludos al pare i la mare de la palometa des d'aquí!

L'undemà feia un dia marraco...un dia gris. tot lo dia plovent i la gent se va anar rendint. primer lo julio, després la gomets i la ro. Total que al final va quedar "lo milloret de cada casa" n'Aram Samsam, en Zalo, i en Joan d'Almacelles. Va ploure toooot lo dia, però durant tota la nit no va caure ni gota. Aquí deixem la crònica que ja és molt llarga, per saber sobre el comando de "lo milloret de cada casa" haureu d'esperar a que surton a la llum les revistes de ganapies,marracos i xoriguers. on hi haurà l'article de lo milloret de cada casa.

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!