dissabte, de novembre 3

Correllengua a Linyola

Altre cop de Correllengua, aquesta vegada però a Linyola, amb Revolta 21, Igitai-a i plouen catiximbes!
però abans de tot això el sopar a Penelles. L'història d'aquest sopar per la gent que no ho sàpigui és revolta pel volts del juliol del 2006, aquella vegada també hi havia concert a Linyola dels laxnbusto i la dharma o algo per l'estil. Allí al acabar el concert vam començar a regalar a tothom que volia síndries i prèssics, dos sinyoretes, de lo bo que van trobar los prèssics mosvan dir que algun dia mos invitarien al seu bar del poble (penelles) de lo bo que havien trobat los prèssics. I bé no direm dit i fet, però al cap d'una any i mig hem tancat lo tracte! i mos van donar una sopar més boo lo típic plat combinat però fet en mol
t carinyo per la mare de les sinyoretes, i en acabar un poma i una pera de postres (com se veu en la foto quan la penjon)
Acabat los sopar mos vam anar cap a Linyola (a 5km) i weno allí la gent de sempre, potser una mica menys de l'esperada, però bé tampoc mos podem queixar per ser casi a l'hivern i per ser un correllengua. I pos bé poca cosa més a destacar...bon ambient a la barra, nar sellant a la gent que ja comença a ser una cosa habitual i na promocionant les pomes i peres!


A la imatge al restaurant de Penelles menjant els postres. com no podia ser d'altra manera, una pera i una poma!

dijous, de novembre 1

CastanyadaRock (en construcció)

Estem fent redactant la crònica de dia 31 d'octubre en breu la podreu gaudir. Ja podeu anant deixant els vostres comentaris si vas ser un dels afortunats que portes una marca per algun lloc del teu cos, busca't la marca!!!

RECORDA QUE TU MENGES PERES I POMES


La crònica:

Una altre d'aquelles festes que podriem dir que s'han d'enmarcar: kilòmetres, concerts amb bona música, whisky en aigua, bon ambient i com no, peres i pomes!!
Aquesta vegada va tocar anar a parar a Piera! al costadet d'igualada.
Vam marxar de lleida després de l'assaig de marracos. I tot i que lo sinyó antonio mos va preparar uns grans macarrons i mandonguilles no mos vam poder quedar... ja que haviem d'anar a Piera i n'hi ha un bon rato!
Arribats allà, i abans de baixar del cotxe ja mos vam trobar lo sinyó Pepo montant la tenda de campanya. Allí vam grabar un vídio que més tard ja penjarem a l'apartat de www.youtube.com/peresipomes.
Després ja mos vam trobar en tota la gent de sempre: lo clivi (este cop en la xiketa) lo charlie, los d'arbeca, la xica de Badalona, la Valenciana, la freda, les noies deVilanova de Bellpuig entre altres! i weno que dir dels concerts, unaltre concert d'aquells on se te barra lliure (gràcies barri & Co)però realment no fa falta beure perquè ja t'ho passes bé en la música, però ves...si teu donen no farem un lleig! i bé llavors va arribar el moment de traure el sello!!
i anar marcant a tothom, segurament si és tu primera veç en la web, deus tenir lo sello marcat: a que és xulo eee! Pos weno vam astar marcant per allí, per poc anem a la presó, tot i que havien passat la proba del kobi...i fins que no sabem com............se van acabar los concerts! vam astar un ratet per allí diambulant, fins que lo sinyó Sergi mos va fer anar cap a dormir a casa seua, però abans vam fer una última estació a l'estació de trens de Piera. Allí....weno allí vam continuar sellant a la gent, i un cop sellats tots....a dormir!

dilluns, d’octubre 29

Retorna peres i pomes!!

Ara sí que ja podriem dir que ha tornat Peres i pomes, després de l'exili, i l'accident ja tornem a anar de Festa major.
Aquesta vegada vam començar aviat, a les cinc de la tarde ja estàvem al peu del canó, i és que feien lo Correllengua a lleida, i hi havia actuació en pallassos i aquestes coses que és fan pels nens, i clar no mos ho podiem perdre. mos vam ficar per allí penjant los magnífics dibuixos fets per la canalla, fins i tot un de fet per naltros, (podeu comprobar les nostres habilitats artístiques a la foto de baix.)
I vam estar un rato per allà saltant i ballant, vam fer molta propaganda de la web, hi fins i tot mos van filmar per la tele! des d'aquí donem records a tota la canalla que deu estar visitant en la seua mare i/o pare al costat la pàgina web i, com no, a la reportera. I vos animem a tots plegats a deixar algun comentari.
Després mos vam anar cap a l'IEI que haviem de fer actuació de Los marracos, primera i gran actuació de los marracos, vam fer el tres de cinc net, quatre i torre de cinc neta fins acotxador. Vam tenir un petit percance quan va caure la torre al primer intent, però res a resaltar sols unes molt petites magulladures, però que no van afectar la moral de la colla ja que al següent intent mos va sortir.
Després mos vam quedar amb los actes del correllengua primer van tocar los Tsé tsé, miquel Gil i Plouen Catximbes.
És trista la situació. Tothom vol que facin concerts, que facin actes i que se faigui coses, encanvi quan és fan la gent és queda recluida al seu forat, anant al seu bar de sempre i sense sortir de la seua capa aillant que sempre porten damunt. És trist veure actes com el correllengua que sempre son gratuïts i que la gent no col.labori. Però bé quan ja quedava poc per acabar l'últim grup mos vam anar cap a Bellvís.
Allí mos asperaen los Cochambre que ja feie massa temps que no vèiem. Però bé tot i el munt de temps que feie que no los vèiem encà fan la mateixa actuació de cada vegada, original divertida, però....repetitiva. Doncs bé beben i voltant per allí fins que va sortir a lo sol. Que, collons, ja som a l'hivern i ja li costa sortir! Però allí asperant amb el lio de les hores que no sabies si eren les set o les vuit, i després de buscar d'un xic que havia abandonat la seua germana... mos en tornarem cap a casa aquest cop sí sense accidents, i feliços de poder-vos asplicar tot això!


mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!