dissabte, de març 8

manresa no va aguantar l'embestida

El passat dia 8 de març vam fer la trobada d'amics castellers universitaris, gent en la seua segona joventut, etc. I el fet és que manresa no va aguantar la sacsejada. Diuen que cal Sanmi ja no se reconeix com a tal després de quedar-s'hi a dormi 20 persones en 60 m^2, fins i tots dins el water hi havia gent dormint. Però anem pel principi de la trobada. Primer escursió per montserrat, res a destactar perquè no hi èrem, després a Can Sanmi va començar la Gimcana, que com que no en vam tenir ganes o temps la vam fer per dins de casa, preguntes respostes, i molt beure.
Després va anar cap a un bar, cuyo nombre no recuerdo, on diuen que se sentien los crits i càntics des dos carrers més avall (hi ha testimonis i algun vidio.) Al final vam haver de marxar, i tot i que no tiniem gana vam haver d'anar a sopar al xino... jo us ho podeu imaginar, 30 persones borratxes entrant en un xino, no podia acabar bé de cap de les maneres!!! doncs bé per suposat no va acabar bé, bronques perquè van desaparèixer plats, cuberts, mantels i algun quadre, peres i pomes sols sap quelcom del quadre (ver foto más abajo.)
Doncs bé després que si curses amb els carritos del caprabo però res cap accident a destacar. finalment vam arribar a l'habana on vam estar fins que van tancar i després per anar al Sielu, una espècie de discoteca almig de manresa, però es veu que feien pagar 12€, naltros los anàvem a pagar, però se veu que no van deixar d'entrar algú del grup, així que vam havaer de reclamar el llibre de reclamacions, la putada va ser que quan mos el van portar no lo vam saber omplir... però per passar el rato va estar molt bé, molt millor dins que fora, per cert a dins vam perdre un jarsei a ralles grises i negres d'aquelles rollo indios amb una butxaca del deraemon al mig, si algú en sap quelcom que mos ho faigo saber.
i bé després finalment no sé sap com vam arribar a can Sanmi, on ja hem asplicat anteriorment. L'undemà al matí vam anar a l'actuació de los tirallongues que va estar molt bé, un tres de set sinó recordo malament!


El pròxim objectiu: Euskadi!

Tenim previst marxar lo dijous nit, o divendres matí des de Lleida, en principi direcció a Donosti, on ja tenim una casa, o això esperem!
Tothom qui vulgui venir que ens ho digui, de moment hi ha tres places al cotxe, sols se demane un requist, ser simpàtica i extrovertida (uix són dos.)

diumenge, de març 2

Cala Trini

Cala Trini va tremolar per va aguantar l'embestida!

Aquest cop una petita delegació de marracos i algun hereu i pubilla van ser los presents al sopar de dissabte a Cala Trini.

Una nit on se va menjar, se va beure, se va respectar los veïns, se va jugar a l'escondite, alguns diuen que van ser tatuatejat per tot lo cos, altres simplement van sentir que ploia damunt seu, en alguns casos afortunats aigua, en d'altres piles de persones; el cas és que tothom en va quedar molt content, o borratxo, i l'undemà al matí un bon esmorzar amb melons, peres i pomes!

Avere si algú te alguna foto que pugui corroborar-ho. (i que ens l'envii)

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!