dijous, de setembre 25

IGUALADA CERCANIT 08

Be ja tocava actualitzar dir us a tots que el Joan el podeu anar seguint en el seu bloc per el seu viatge per nova Zelanda que com ja sabeu a marxat durant un temps. Tranquils que Peres i Pomes continua ara estic sol però ben acompanyat GOMETS man adoptat per que cada cap de setmana puguem esta representats en algun lloc del país, de moment des de que el Joan a marxat la cosa va bastant b e Peres i Pomes no em parat.

De moment us explico una mica tot lo que em fet abans de que el Joan marxes que fa dies que no ens actualitzem

Ens vam quedar la ultima a Torregrossa... doncs b desprès vam fer una petita visita el divendres a les festes Alpicat i desprès el dia gros va ser dissabte que vam anar fins Igualada,una de aquelles festes on ens agrada molta festa bona musica molta gent molt de riure...

Els amics de la collonada que son els organitzador del cercanit ens han fet un parell de vídeos que els penjarem i no cal explicar gaire mes ja veureu com PERES I POMES vam participar a totes les probes possibles

Desprès del cercanit i plens de nata ens vam anar a beure la PEGATINA a la zona de barraques i desprès de la festa ens vam anar cap al c/odena 124 on tots vam sapiguer arribar a la primera...dilluns, de setembre 22

Comiat a la cova


Després d'un comiat molt emotiu a La cova, vos dic que ja he arribat Nova Zelanda! no he perdut cap avió!! sembla mentira eh!
doncs bé també dir-vos que he fet un nou blog!! l'intentaré anar actualitzant i tal, però uf, avere com va això, aquí el Julio avere si el va actualitzant, i publique algun missatge de tant en tant, que sinó això està molt mort.

I weno l'adreça del blog és fàcil un article "el" el meu nom "Joan" una preposició que indique lloc "a" i el lloc en questió "Nova Zelanda" així doncs l'adreça queda així.
www.eljoananovazelanda.blogspot.com

Doncs bé res més, trobareu més informació de part meu per allà.

salut i ens veiem per Nadal.

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!