dijous, d’agost 9

Primer concurs peres i pomes

Amics i amigues de peres i pomes!!!!
Resulta que ja tenim unaltre membre al centre d'amics i amigues peresipomes, i es tracte ni menos i ni més! i igual a.........UNA FURGONETA DE NOU PLACES!!!!!
sí sí com ho sents, però clar el problema és que encara no hem batejat susodicha furgoneta, i aquí és on vatros, amics de peres i pomes entreu en acció.

Busquem nom per la furgoneta!! envieu-nos per correu o dixeu un comentari en aquest fil amb les possibles propostes

El premi: UNA CAIXA DE PERES I POMES, Culllida per nosaltres (o la padrina)

especificacions tècniques de la furgoneta per orientar, si s'escau alhora d'elegir el nom: Wolsvagen Caravelle Syncron, NOU PLACES, de color blanc (de moment), de fa deu o dotze anys, quatre rodes(més una al maletero, un volant...etc

I RECORDEU QUE VATROS MENGEU PERES I POMES

SALUT!!!

diumenge, d’agost 5

El cantimplora a Alfés

per acabar de arrodonir el cap de setmana, vam anar a Alfés que feien lo Josep Maria Cantimplora i l'orquestra Cloratita
Vam arribar allí que no sabiem auon feien lo concert, inclos mos vam trobar el sinyor Titot preguntan-mos a naltros auon ho feiem, però res vam anar al bar i vam sopar i després ja vam trobar desiguida la carreta (que feie d'escenari) i lo Titot encara en pantalons curts.
El concert molt bé, com sempre unaltre vegada la mateixa història del convent de Rupit, etc.
Aquí deixo una foto dels seguidors indiscutibles de Peres i Pomes, que ben aviat podrem gaudir de la seua pagina de Pepofaloboig, però de moment asperem!
Salut i fins la pròxima!

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!