dilluns, de maig 19

Semanes voltant Catalunya!

Bones fruites,
Després de l'agrònom de ferro, on vam descubrir que Lade Taronja, en realitat és: Ladala Bossade Basura, després de les festes de Lleida una mica passades per aigua, vam tenir un altre cap de setmana ben mogudet!!

Lo dijous festa a l'autònoma en la diada castellera dels ganàpies, que van fer lo primer 4d7, on el arreplegats van fer lo p6 amb folre, i on marracos va fer el p6 net estirat al terra! (per tot se comença)

Després un divendres a Tàrrega on mos vam trobar tota la família: la colla del ganxet, la gent de bell-lloch, les dels gomets, el pepofaloboig, etcètera, per veure los obrint pas amb lo Sva-ters. Al final de la nit és una mica tèrbola, però bé...per si acàs no donarem explicacions.

Lo dissabte venia la costellada a Can Cama, com ja sabreu fruites d'arreu Can Cama és la teuleria de la família Cama, on lo Manel Bona Persona hi viu, allí tothom i és benvingut; excepte si se t'acut de fer macarrons a les 7 del matí; i bé una bona costellada al migdia cervesa per la tarde, miquel del Roig a l'horabaixa (si hi ha algú que encara no el coneix que no esperi més!) i finalment pastoret's rock, strombers i the good people al final! Gran festa dels Quartos de Selge que s'ho van montar molt bé!
El moment del dia se va produir a les 7 del matí, quan vam arribar a Can Cama. Tothom dormint... i vam arribar nosaltres amb en Joanet, la tenda de campanya i el matalàs inflable... bé no cal explicar detalls...


Però prepareu-vos, aquest cap de setmana hi tornem:
- Dijous diada pataquera a Reus, el seu debut a casa!
- Dissabte partit Catalunya- Argentina a les 19h
-Dissabte patum a Berga.
- Diumenge patum a Berga (segona part)


Sort que venen exàmens i ja hem d'afluixar el ritme, perquè això no pot ser bo de cap de les maneres...

Un apunt final!!! La samarreta de Peres i pomes ja s'esta coient....

mi primera veç

Estic nerviós, no sé ben bé com funciona la cosa, i l'ambient de la sala s'apodera de mi.
Els meus que companys ja m'he n'han parlat, inclús algun agossarat m'ha aconsellat que miri el que fa ell... la veritat és que no ho fa malament, però ara em toca a yo, és el meu moment estelar, si tothom ho fa no deu ser pas tan difícil.

Uf, ja he acabat d'escriure el meu primer missatge del blog!! si me descuido me dura més que l'atra primera vez!!